9 Kasım 2007 Cuma

Adsense Hesabınızdan Reklamları Yönetelim

AdSense hesabınızdan İçerik için AdSense reklam birimlerinizi çok daha kolay bir şekilde yönetebileceğiniz yeni bir özellik olan reklam yönetimi özelliğini geliştirdik. Bu özellik sayesinde reklam birimlerinizi AdSense hesabınızdan kolayca yönetebileceksiniz. Küçük bir hatırlatma; bu özellik henüz aktif değil, fakat önümüzdeki haftalarda devreye girecek bu özelliği size şimdiden tanıtmak istedik.

Reklam birimi yönetimi sayesinde, her defasında yeni bir reklam kodu oluştururken,yeni içerik için AdSense reklam birimlerinizin ayarları (renkler ve kanallar gibi) AdSense hesabınıza kaydedilecek. Kaydedilen bu ayarları gelecekte değiştirmek isterseniz, yapmanız gereken tek şey AdSense hesabınıza oturum açmak ve ayarları hesabınızın üzerinden değiştirmek olacaktır. Başka bir deyişle, sitenizin sayflarına tek tek giderek reklam kodunuzun ayarlarını değiştirmek zorunda kalmayacaksınız. Tüm ayarları, hesabınızdan değiştirebileceksiniz. Örneğin; bir kaç küçük tıklama ile 300 x250 orta dikdörtgen boyutundaki reklam biriminizin kenarlıklarını hızlıca kırmızıdan maviye değiştirebileceksiniz. Umarız bu yeni özellik ile zamandan tasarruf eder, optimizasyon önerilerimizi çok daha kolay uygulayabilirsiniz.


Yukarıda belirtildiği gibi reklam yönetimi özelliği henüz aktif değil. Bu özellik devre girince, reklam yönetimi özelliğinin kullanımı ile ilgili yeni bir mesaj hazırlayacağız. Hesabınızda AdSense kurulumunun altında reklam yönetimi sekmesini gördüğünüz zaman, bu özellikten yararlanabilirsiniz. Bir iki hafta içinde bu reklam yönetimi özelliği hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz ve bu özelliği en iyi şekilde kullanabileceksiniz.

Kaynak : Google Adsense Blogu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder