28 Şubat 2008 Perşembe

Blogunuz için süper araçlar

PayPerPostPayPerPost
Kendi blogunuzda yazı yayınlamak için başkalarından para alın. Çok güzel bir olay aslında. Hem blogunuz için yeni içerik sağlamış oluyorsunuz, hemde para alıyorsunuz.

Nasıl mı? Anlatayım. Öncelikle PayPerPost’a üye oluyorsunuz. Sonra blogunuzda yayınlayacağınız yazıların değerini belirliyorsunuz. Örneğin 5$ belirleyelim. Sonra PayPerPost’un size özel oluşturduğu kodu sayfanıza yerleştiriyorsunuz. Bu kod, sayfanızda insanların sizden yazı yazmanızı istemeleri için bir link oluşturuyor. Mesela bir futbol klübü o linke tıklayıp “Parası neyse vercez, bizim hakkımızda bir yazı yaz, birkaç ta link ver sitemize” diyor. Siz de yazınızı yazıp blogunuza yerleştiriyorsunuz. Ve para cebinize iniyor. İşte bu kadar basit. İnanın bana çok dandik siteler bile bu yolla çok para kazanıyor. Örneğin http://www.texas-sweetie.blogspot.com/ blogunun sahibi bu yolla 1.540$ kazanmış. Siteye üye olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

BloginSpaceBloginSpace
Bundan 60 yıl öcesinde insanlar ilk olarak televizyon sinyallerini uzayın derinliklerine göndermeye başladılar. Daha sonra uzaydaki zeki yaratıklarla iletişim kurabilmek için birçok farklı sinyaller gönderildi. Şimdi de sıra sizde. Blogunuzu uzaya sinyaller halinde tanıtmak istiyorsanız bu site tam size göre. Blogunuz sadece dünyalılara değil, galaksideki tüm zeki yaratıklara ulaşsın. Belki birgün onlar da size ulaşır.

BloggersChoiceAwardsBloggersChoiceAwards
Blogunuz için kaçırılmayacak bir tanıtım fırsatı. Eğer blogunuza güveniyorsanız, benim blogum kesin ödül alırdı diyorsanız buyru, gösterin marifetinizi. Blogunuzu oylamaya sunup başarınızı değerlendirebilirsiniz. Birçok kategoride yarışmalar mevcut. Başarılı bloglar “En iyi … sitesi” ünvanı alıyor. Denemeye değer. Site burada.

UrlBriefUrlBrief
Blogunuzun adresi çok mu uzun? Kısaltalım o zaman. Blogunuzun adresini ve diğer uzun linklerinizi kısaltabileceğiniz güzel bir araç. Üstelik oluşturduğunuz kısa adresi kullanarak sitenize girenlerin istatistiklerini de görebiliyorsunuz. Siteye üye olmanız da gerekmiyor. Tek yapmanız gereken sitenin ana sayfasındaki kutuya uzun olan adresinizi yazıp “Create URL” butonuna tıklamak. Birkaç saniye içinde kısa linkiniz hazır. Denemeye değer.

ZookodaZookoda
Sitenizin ziyaretçilerine günlük, haftalık veya aylık olarak sitenizdeki son makaleleri, yenilikleri, vs. gönderebileceğiniz ücretsiz online posta aracı. Hem de ücretsiz. Ayrıca, maillerin okunma istatistiklerini ve e-postadaki linkleri tıklayarak gelen ziyaretçilerin istatistiklerini görerek, blogunuzun başarısını test edebilirsiniz. Bu aracı kullanarak görsel açıdan gerçekten etkileyici e-postalar oluşturup sitenize ziyaretçi çekebilirsiniz.

kaynak : www.paraicin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder