8 Haziran 2008 Pazar

Burcunuza göre seks hayatınız - Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)

Yönetici gezegeni Venüs'ün etkisi altında Boğa, aşka, cinselliğe ve erotizme doğuştan yatkındır. Boğa dış görünüşünden hiç anlaşılmayacak kadar tutkulu, ihtiraslı ve aktif bir cinselliğe sahiptir. Ancak hayatın her alanında olduğu gibi, bu arenada da kolayca harekete geçmesi mümkün değildir. Ancak tutkularını, isteğini, arzularını partnerinden ihtiyacı olan onayı, güveni aldıktan sonra ortaya koymaya başlar.
Boğa değişime dirençli bir yapıdadır. Bu cinsellikte rutini sevdiğini, kuralların dışına çıkmadığını göstermez. Ancak yeninin deneyimlenebilmesi için, birlikte olduğu insana itimat etmesi birincil şarttır. Yine de cinsellikte güvenlik ihtiyacıyla, cinsel dürtülerinin arasına sıkışmış, yorucu git-geller yaşayan Boğalar görmek çok mümkündür.
Boğa karşısındakine isteğini, arzularını açık açık belli etmekten çekinen bir yapıdadır. Ancak kendi kuralları çerçevesinde cazibesini, çekiciliğini ve aşk oyunlarını kullanmaktan da geri kalmaz.

Planlı, stratejik bir şekilde ağır ama zevk alarak, adım adım ilerlemeyi tercih eden bir yapısı vardır.
Boğalar çok sabırlı oldukları için, hedefe kilitlendikten sonra, uzun süre elde etmek için mümkün olan her şeyi, bütün yolları denerler. Maddesel rahattan ve konfordan kendisi çok etkilenen Boğa, istediği insanı elde etmek için, estetik duyarlılığının doruklarında dolaşır.
Boğa genellikle duyarlı bir aşıktır. Karşısındaki insanı da düşünür ve onun mutluluğu için elinden geleni yapar. Yine de bir Boğa'dan çok marjinal, değişik yaklaşımlar beklemek hata olur. Denenmişliğin güvencesinden uzaklaşmak, cinsellikte bile Boğa için oldukça zordur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder