8 Haziran 2008 Pazar

Burcunuza göre seks hayatınız - Koç (21 Mart - 19 Nisan)

Koçlar başlangıç yapmakta, girişimde çok başarılı oldukları için, seksde de oldukça atılgan bir yapıya sahiptirler. Genellikle ben-merkezcil bir yapıya sahip olan Koç'un cinsel beraberlikte aldığı kadar vermeyi öğrenmesi temel gereksinimlerinden birisidir.
Değişiklikleri, yenilikleri ve macerayı seven Koç, kısa zamanda rutin bir cinsel hayattan da zevk almamaya başlayacaktır. Dolayısıyla birlikte olduğu insanın da cinsellikte, kendisi kadar zengin bir imajinasyona ve hareketliliğe sahip olmasını bekler.
Koç bireyleri, karşılarındaki insanı cinsel anlamda istiyorlarsa, geriye yapılacak pek bir şey kalmamış demektir. İster kadını olsun, ister erkeği, Koç muhakkak birlikte olmak istediği insanla birlikte olmak için her şeyi yapacaktır.
Özellikle cinsellikte bir avcı gibi hareket etmeye eğilimli olan Koç, başlangıçlarda kaç-kovala oyununa katılsa da, ilerleyen dakikalarda sıkılmaya, hatta saldırganlaşmaya da başlayabilir.

Reddedilmekten hiç hoşlanmayan Koç, kendi istekleri ön planda geldiği için, kimi zaman partnerine karşı duyarsız kalabilir.
Hayatın her alanında olduğu gibi Koç cinsellikte de inisiyatifi elden bırakmak istemez. İlk dakikadan sevişmenin sonuna kadar ipleri elinde tutar.
Oldukça ateşli bir aşık olan Koç için cinsellik, rahatlatıcı, gevşetici, kendi yapabilirlikleriyle bir kez daha yüzleşmesini sağlayan, zevkli bir deneyimdir. Koçlar cinsellikten sonra enerji fazlalarını attıkları için, hemen uykuya geçmeyi tercih eden bir yapıdadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder