21 Temmuz 2008 Pazartesi

Msn Adresinize Bulaşan Virüsleri Temizleyin


Windows Live Messenger kullanıcılarını hedefleyen virüs hızla yayılıyor. Bulaştığı sistemde, tüm Messenger kontaklarına kendisini yaymaya yönelik mesajlar gönderiyor. Messenger listesindeki kişilerden gelen transfer aslında dosya değil, bir Internet linki çoğunlukla gelen link ve dosyalar “pif” ve “scr” uzantılı oluyor. Yeni virüs tanım dosyalarında bu virüs, Serflog.A, Kelvir.B, Fatso.A vb. isimlerle tespit ediliyor.

Yanlışlıkla bu linklere veya gelen dosyayı kabul ettiyseniz bunları temizlemek için konu içinde tanıtacağımız programları kullanabilirsiniz.

1. MSN Photo Virus Remover

MSN Photo Virus Remover 2.471 tane Messenger Virus tanıyıp temizleyebiliyor. Programın kullanımı Windows İşletim sistemini güvenli Kipte başlatın ve Güvenli Kipte MSN Photo Virus Remover çalıştırın otomatik olarak sisteme bulaşmış virusleri temizleyecektir. Programın Databese güncelleniyor güncel versiyonu http://www.msnvirusremoval.com/ adresinden takip edebilirsiniz.

DOWNLOAD

2. MSNFix


Tükçe dil desteği bulunuyor. İlk çalıştırdığınızda T harfine basın sonra R harfine bastığınızda sistemi taramaya başlayacak ve bulaşan virusleri sistemden silicek.

DOWNLOAD

ALINTIDIR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder