1 Şubat 2009 Pazar

Fan Sitelerine DLC Açıklaması

Eidos, DLC hakkında açıklamalar içeren bir metni Fan siteleriyle paylaştı.. Çeviri için Newmoon'a teşekkür ediyoruz.. Wink

XBOX360 İÇİN İNDİRİLEBİLİR İÇERİK OLAN TOMB RAİDER: UNDERWORLD – BENEATH THE ASHES, 10 ŞUBAT 2009’DA YAYIMLANACAK

Çarşamba- 22 Ocak/...Dünyanın bazı lider videooyunları mülkiyetlerinin yaratıcısı Eidos Interactive Ltd bugün, yepyeni indirilebilir iki bölümden biri olan Tomb Raider: Underworld- Beneath the Ashes bölümünün 10 Şubat itibariyle yayımlanacağını duyurdu. İkinci level olan Tomb Raider: Underworld- Lara’s Shadow ise 10 Mart’da yayımlanacak. Yeni oyun içi bölümler ve Tomb Raider : Underworld için muhtevalar içeren her iki paket de Xbox LIVE, Xbox360 oyunları satış noktaları ve Microsoft tarafından sağlanan eğlence sistemine özel olarak yayımlanacak.

[Resim: DLC1-640X480.jpg]

Özellikle Tomb Raider: Underworld deneyimini uzatmak için dizayn edilmiş yeni bir macera sunan Tomb Raider: Underworld-Beneath the Ashes, Lara’yı, ölümcül bir güç kaynağını koruyan ve saklayan, daha önce görülmemiş mağaraları ve eski yer altı odalarını keşfetmek üzere Croft Malikanesinin kalıntılarına geri yolluyor. Paket aynı zamanda 6 yeni kostüm içerecek ve 125 ek başarı puanı da verilecek.

[Resim: DLC2-640X480.jpg]

Tomb Raider: Underworld sorunsuz bir şekilde; keşfi, büyük ölçekli bulmacaları, yakın dövüşü kaynaştırıyor ve oyuncuları; Akdeniz’in, Tayland’ın, Meksika’nın, Arctic Deniz’nin alt dünyalarına ulaştıran arkeolojik bir yolculuğa çıkarıyor. Korkusuz bir maceracı olarak Lara Croft, İskandinav mitolojisindeki yeraltı dünyasının ve Thor’un mistik çekicinin varlığını ispatlayan kanıtı açığa çıkarıyor ve eğer serbest kalırsa, medeniyeti çökertebilecek, unutulmuş olan bu güce doğru tehlikeli bir yolculuğa girişiyor. Lara’nın son macerası, aktif sonar haritasının, çift amaçlı kancanın ve her tür arazide kullanılabilen bir motorsikletin de dahil olduğu, yeni yeteneklerin tablosunu ve beceri donanımının son halini ortaya koyuyor. Acımasız ortamları idare etmek ve bir alan dolusu saldırgan düşmanı egale etmek için oyuncular, hiç olmadığı kadar sezgisel ve gerçekçi olan yeni hareketlerde de uzmanlaşmalılar.
Buradan sonra iki paragraf daha vardı ancak biri Xbox LIVE tanıtımı diğeri de telifler hakkındaki kısa bilgiydi. İkisi hakkında da yeterli bilgimiz var sanırım. Mr Green

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder