26 Ekim 2009 Pazartesi

Alkol Alan Öğrencileri Görmeyen Star Haber Neyi Gördü

Video
Uğur Dündar ile Star Haber yine skandal bir habere imza attı. Sınıfta sarhoş olan liselileri görmedi Cuma namazına gidenlere saldırdı.
Cuma namazını kılmak için okul yakınındaki bir camiye giden öğrenciler görüntülenerek ana haber bülteninde ortada illegal bir olay varmış gibi ekranlara taşındı.

Cuma namazını kılmak için okullarından ayrılan öğrencileri bir ajan gibi araba ile takip eden ekip, öğrencileri sözlü ve fiziki olarak rahatsız etmekten de geri durmadı.

Kılınan namaz Cuma namazı olduğu için namazın cemaatle kılındığından habersiz olduğu her hallerinden anlaşılan ekip, öğrencilerin cemaatle namaz kılmasını ballandıra ballandıra ve yasak bir olaymış gibi anlattı.

Dündar ve ekibi zahmet edip konu ile ilgili kanun maddesini okusalardı habere konu edilen olayın öğrencilerin yasal bir hakkı olduğunu hemen farkedeceklerdi.Çünkü yasalarımıza göre velinin onayı ile ve ders saatleri dışında öğrencilerin dini vecibelerini yerine getirmeleri tamamen serbest.

Şimdi kamuoyu Uğur Dündar'dan şu sorunun cevabını merak ediyor? Hem yasalarımızca yasak olan hem ders saatinde hem de sınıfta ve sarhoş oluncaya kadar alkol alan öğrencilerin görüntüleri mi yoksa tamamen yasal olan ve dini vecibesini yerine getirmekten başka hiçbir amacı olmayan öğrenciler mi haber değeri taşıyor?
KONUYA İLŞKİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN AÇIKLAMLARINDAN DOLAYI TÜRKİYE SAYFASI OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUZ..
TÜRKİYE SAYFASI KORKMADAN GERÇEKLERİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARMAYA DEVAM EDECEK LÜTFEN ARKADAŞLARINIZA ÖNERİNİZ SAYFAMIZI:
http://www.facebook.com/ANADOLU.TRAKYA?ref=mf#/ANADOLU.TRAKYA?ref=ts

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder