6 Ocak 2010 Çarşamba

Google Resmen Telefon İşine Girdi!

Bir süredir konuşulan, çeşit çeşit dedikoduları yayılan ve r10'da da haberleri yapılan Google‘ın akıllı telefonu Nexus One bugün şirketin Mountain View’deki merkezinde gerçekleştirilen basın toplantısı ile resmen duyuruldu.

Nexus One

Merakla beklenen Google imzalı Nexus One, www.google.com/phone adresinde tüm teknik özellikleri ve demo uygulamalarıyla birlikte kullanıcılara resmi olarak tanıtılmaya başlandı.

Şu an için sadece Amerika, İngiltere, Singapur ve Hong Kong’a gönderimi yapılan Nexus One’ın önümüzdeki günlerde farklı ülkelere de satışı yapılacak. Basın toplantısında konuşan Ürün Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mario Queiroz zaman içinde site üzerinden farklı ülkelere, farklı operatörlerle, farklı cihazları da satmaya başlayacaklarını belirtti.

Basın toplantısında Google’ın telefonunun Avrupa’da satışı için hali hazırda T-Mobile ve Vodafone ile anlaşma yapıldığı söylendi.

Ürünle ilgili dikkat çeken en önemli detaylardan biri üretici firmanın HTC olması. Sitede yayınlanan 3 boyutlu görüntüde de görüldüğü üzere Nexus One’ın arka kısmında HTC markası yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder