21 Kasım 2009 Cumartesi

Uzmanların V-Pills Hakkındaki Yorumları



Uzun bir zamana yayılarak gerçekleştirdiğim çalışmalar sonucunda, V-Pills haplarının penisin ereksiyon halindeki büyüklüğünü arttırmada kesinlikle etkili olduğu ortaya çıktı. V-Pills hapları, penisin ereksiyon halindeki sertliğini arttırarak ereksiyon süresinin uzamasına yardımcı olmakta, cinsel gücü arttırmakta ve prematüre ejakülasyon'un (erken boşalma) engellenmesine yardımcı olmaktadır..
V-Pills hapları bitkisel içeriklerin eşsiz bir karışımını size sunmakta ve V-Pills formülünün gözle görünür etkileri öz güveninizi en üst noktaya taşımaktadır. Cinsel isteğinizi, gücünüzü ve penisinizin ereksiyon haldeki boyunu arttırmak ve kendinize duyduğunuz güveni çıtanın yukarılarına taşımak istiyorsanız, V-Pills haplarını kesinlikle denemeniz gerekir.
V-Pills ereksiyon kalitesini arttırmada sizlere sunulan en güvenli ve en etkili erkek cinsel gücü arttırıcıdır. Daha uzun ve daha kalın bir penis cinsel partnerinize zevk verme yeteneğinizi en üst seviyelere taşıyacaktır. Uzmanların yaptığı araştırmalar kadınların büyük çoğunluğunun bilinçaltlarında daha yoğun ve daha sert bir ereksiyona sahip bir erkek istediklerini ortaya çıkarmıştır
V-Pills'ın ayrıca temelde psikolojik sorun olan prematüre ejakülasyon (erken boşalma) tedavisinde de oldukça etkili olduğu görülmüştür. V-Pills haplarıyla boşalma süreniz artacak ve böylece cinsel partnerinize daha uzun sürelerle zevk verebileceksiniz.

Dr.John Staunton
Florida Bölge Klinik şefi
johnstntn@hush.com

V-Pills'i, keşfedene kadar, ereksiyon sorunları ve başarısız cinsel performans şikayetleriyle bana başvuran hastalarıma suna bildiğim tek tedavi semptomları tedavi eden ancak genellikle pek de hoş olmayan yan etkilere sahip reçete ilaçlarıydı.
Ama en sonunda artık hastalarıma yalnızca kısa vadeli semptomları iyileştirmeye yardımcı olan bir çözüm değil değil V-Pills günlük katkı ile birlikte güvenli, tamamen doğal içeriğin kullanılmasıyla, ereksiyon sorunları ve başarısız cinsel performansın temel nedenlerine doğrudan etki eden ve istenmeyen yan etkiler olmaksızın uzun soluklu bir çözüm getiren gerçek bir yardımcı sunabiliyorum
V-Pills Penis Cinsel Güç Arttırıcı Hapları yüzyıllardan beri cinsel istek ve performans arttırıcı etkileri bilinen bazı doğal afrodizyaklar içermektedir. Yohimbe (ya da uluslararası formülde görüldüğü şekliyle Cuscuta) yüz yıllardan beri performans ve erkeklik cinsel gücü arttırıcı bir tonik olarak kullanılagelmiştir. Peniste bulunan damarları genişleterek kan dolaşımının artmasına ve böylece de daha sağlıklı ve daha büyük bir penise kavuşulmasına olanak tanır. Ayrıca ereksiyonun gerçekleşmesi için gerekli doğal bir madde olan Azot Protoksit formasyonuna da katkıda bulunur. Yohimbe ayrıca uzun yıllardan beri erkeklerde performans arttırıcı bir ilaç olarak reçeteyle verilmektedir. Avena Sativa'dan ilk olarak 200 yıldan daha uzun bir süre önce yazılmış olan Alman Farmokopesinde (ilaçlar kitabı) çok güçlü bir afrodizyak olarak bahsedilmektedir. Ginseng (jinseng) enerjiyi, dayanıklılığı ve cinsel gücü arttırır. Temel kullanımlarından biri cinsel performansın ve isteğin arttırılması ile doğurganlığın arttırılmasıdır. Saw Palmetto libido'yu (cinsellik içgüdüsü), cinsel gücü ve performansı arttırır. Ayrıca prostat sağlığına oldukça iyi gelmektedir. Ginkgo Biloba ise penis içindeki kan dolaşımını arttırır.

Dr. Alexis Bornes
Osteopatik (Kemik Yapısı) Tıp Uzmanı
Alexismdc@gmx.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder